2020-10-01 275 views
今次吉吉終於嘗試菜飯以外嘅晚餐。結果係選擇正確☺️😌同樣好好味😋雖然放工時正正落大雨,但美食當前,煩惱盡消😌🥣好喜歡喵盒子嘅雜菜湯,好清甜,無味精,有蔬菜食😜 裝湯嘅碗子好精緻,日系小湯碗。🍝帶子扁意粉好味😋帶子好嫩,意粉醬汁唔會太稀,開胃茄味,上菜時熱辣辣,一路捲意粉一路出煙。☕️今晚特別想飲凍飲,膽粗粗阻住老闆娘執拾問下有咩凍啡推介;老闆娘亦膽粗粗咁介紹左呢杯香橙咖啡俾吉吉。 好飲👍🏼先試底層橙汁,再試面層咖啡,然後再mix埋一齊飲。 好香😌 吉吉覺得比檸啡好飲,無咁酸,香甜。 老闆娘放下心頭大石😌😝🦁⛰😷獅子山口罩,堅靚😍👍🏼 幸運地中午見到喵盒子出post,膽粗粗問老闆娘可否今晚留一盒俾吉吉,老闆娘一口答應,感恩🙏🏼🙏🏼喜歡小店 喜歡喵盒子 喜歡老闆娘溫柔細心 喜歡喵盒子嘅食物 🥰雜菜湯蕃茄忌廉帶子扁意粉香橙咖啡獅子山口罩

雜菜湯
獅子山口罩