2020-03-22
深水埗車仔麵☺️見到裝修係黃店既風格!門口有人排就真係唔出奇呀!車仔麵!係香港人既口味!兩個人去食每人叫咗一碗車仔麵另外加左兩款小食!🎈米粉配沙嗲湯多蔥配陳皮魚蛋、香菇貢丸、枝竹、仲有滷水大腸($46)米粉份量超級足!係好大碗既!令人驚訝尖叫嘅豬大腸!超級肥美肉厚!😋😋😋非常之滿足!又軟又入味🥰!仲有細細粒嘅懷舊魚蛋!枝竹索左少少辣嘅沙嗲汁!!🤤🤤🤤!貢丸都有咬口😝🎈生菜腩汁多蔥配滷水大腸、陳皮魚蛋、醉饗蛋同埋滷水牛舌($46)我朋友叫咗呢個係菜底!細胃人士!好適合叫呢一個!因為四餸都真係有好多嘢食㗎!對於醉既流心蛋!朋友嘅話超大嘅推介!半流心之餘充滿紹興酒味!😙牛舌好入味得來唔會好似柴皮!🥳🥳🥳🎈醉饗雞翼($28-4隻)未食已經聞到紹興酒🤤🤤🤤!好香,而且雞翼好大隻!啖啖肉!好入味😋🤩鍾意食醉雞嘅朋友一定唔可以錯過!🎈炸魚餅($36)即叫即炸!上枱仲有煙出熱辣辣😍 係泰式風味嘅魚餅!有種香茅嘅香味! 仲可以配埋甜酸汁!外脆內軟🤪好味令我回頭再嚟食嘅!一間好好好好好好味車仔麵😝😝😍😍😍
見到裝修係黃店既風格!
門口有人排就真係唔出奇呀!
車仔麵!係香港人既口味!
兩個人去食每人叫咗一碗車仔麵另外加左兩款小食!
米粉份量超級足!係好大碗既!
令人驚訝尖叫嘅豬大腸!超級肥美肉厚!😋😋😋
非常之滿足!又軟又入味🥰!仲有細細粒嘅懷舊魚蛋!
枝竹索左少少辣嘅沙嗲汁!!🤤🤤🤤!貢丸都有咬口😝
牛舌好入味得來唔會好似柴皮!🥳🥳🥳
🎈醉饗雞翼($28-4隻)
🎈炸魚餅($36)
即叫即炸!上枱仲有煙出熱辣辣😍
係泰式風味嘅魚餅!有種香茅嘅香味!
仲可以配埋甜酸汁!外脆內軟🤪好味
令我回頭再嚟食嘅!一間好好好好好好味車仔麵😝😝😍😍😍