2022-06-10 566 views
今日嚟到深水埗玩具街買玩具比小朋友,經過福榮街見到新開左間芝士冰室,咪入去試吓,我哋2大2細,地方都坐得都舒服,有幅大大塗鴉幾靚,再睇吓佢哋個餐牌都幾多選擇,最後揀咗芝士豬扒撈公仔麵(芝士味濃豬扒好鬼厚),瀑布薯條(粗薯條比m記好得多),”點點“扒芝士滑蛋三文治(比兜芝士醬你點幾過癮),芝士煙肉焗通心粉(幾好味但份量少左啲啲),招牌流心芝士包(呢個包真係又愛又恨,好好味爆晒啲芝士汁出嚟,但係我冇注意流到成衫都係😅)两個大人飲凍檸檬茶(佢哋用台灣香水檸檬好清香唔會好酸)小朋友飲芝士奶蓋紫薯鮮奶和芝士奶蓋柚子特飲(睇相就知有幾好飲),總括嚟講非常唔錯,會再幫襯😊😊
2022-06-09
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$75 (Dinner)