2020-11-26 45 views
今日諗住早收工去左女人街走一轉,真系今非昔比,吾知系檔口早收定系無開檔,感覺疏疏落落,以往擠擠擁攞不復見。經過以前堆滿人嘅掃街小食檔都系冷冷清清,一來個個帶住口罩吾方便,二來系街邊食野感覺都吾安全。行左一圈都吾想再行,搵個地方醫下肚先。見到呢個火鍋放題好吸引,食材超豐富,$338任食2小時,加$20可以任飲。功夫湯 ~ 人參烏龍雞湯,好重參味,重有蠟燭“興”住個燉湯,誠意十足。5款刺身,新鮮有口感,牡丹蝦大隻肥美,提提大家佢地啲wasabi好勁,小心小心花膠雞煲 ~ 無限添加,好大舊花膠因為要留肚打邊爐所以食左一轉就無食。今日like佢地個 社交平台m 重有鹽焗瀨尿蝦送,超巨型,好多蝦膏龍蝦,南非鮑魚,日本元貝呢餐真系超豐富,鐘意食海鮮嘅要黎試下。

花膠雞煲 ~ 無限添加,好大舊花膠
因為要留肚打邊爐所以食左一轉就無食。

龍蝦,南非鮑魚,日本元貝

呢餐真系超豐富,鐘意食海鮮嘅要黎試下。
2020-11-24
Type of Meal