2024-01-28 110 views
走入咗這家餐廳,第一印象就係:「哇,好有feel呀!」內裏佈置得舒服又悠閒,令人一入去就放鬆晒。🍽️🎈我一坐低就即刻奔向海鮮拼盤,各種鮮味海産擺盤咗出嚟,生蠔、扇貝、天婦羅同鮑魚,每一樣都新鮮,每一款都係百試百靈!特別係蒜蓉味,勁香濃郁,一啖落肚,即刻覺得今日嚟得值!緊接住果個烤魚真係正到無話可說,鮮青椒配搭得咁完美,啖啖肉,啖啖鮮,食落去嘅感覺就似開心果裏面嗰粒珍珠一樣彈牙。🐟餐廳仲提供得好貼心嘅QR code落單服務,加上有得喺bar區自己搵嘢食,我飲咗杯果汁汽水,免費任飲咋,清涼夠晒勁,解渴之餘,清新果香仲係回味無窮。總括黎講,我今次嘅食評體驗簡直係超級驚喜!好食、質量高,又有啲咁teen嘅服務,真係五星級推介!下次只想快啲再嚟過!🌟🌟🌟🌟🌟