2022-11-18 452 views
萬聖節前夕,去朋友介紹嘅餐廳食飯,位置都好方便,响 iSquare 對面,晚市係海鮮主題餐廳,10 點後就會變身酒吧。點咗呢度嘅招牌菜 Shake Shake 海鮮拼盤,將海鮮缙混入海鮮之中,搖呀搖,特別惹味,拼盤有三款、五款同八款海鮮揀,睇你幾多人食啦,不過記得要預先訂啊。另外我哋又點咗 龍蝦包,凍食龍蝦肉混入沙律,幾清新幾特別,另外點咗小龍蝦、Pizza 等,整體嘅食物質素相當唔錯。餐廳裝修都幾型,有鳥籠卡座,有兩個大房,有 Beer Pong 同飛鏢玩,另外仲有個大平台,可以食水煙。原本諗住同另一位最近生日嘅朋友一齊食飯慶生,點知餐廳做咗 萬聖節 佈置,仲要係非常逼真嘅靈堂佈置,好似唔係好挾生日飯喎,哈哈!不如當係 Halloween 飯局啦!
2022-10-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)