2022-11-20 23 views
鴨利洲真係勁少入去,難得朋友house warming早左到,就黎洪聖街八號冰室歎返個晏先。門面環境都幾有特色,所以就揀左呢間餐廳,推崇健康既我揀左招牌素和牛漢堡。素和牛又真係幾似牛,口感同味道還原度高,呃到下人。小食食左雞米花配台式蛋餅,又係即整熱辣辣,睇得又食得,勁吸引呀,蛋香夠又熱,就已經100分由於琴晚冇食野,所以真係太肚餓,叫左個香蔥滷肉撈烏冬,蔥香係隔離枱都聞到,同滷肉好夾又唔會油,食左一半已經超飽,個因為太好食最後都清埋。忌廉菠蘿冰,甜甜地又酸酸地,清新解渴。呢間係價錢唔貴既平民小店,主要做街坊生意,所以都幾高cp㗎。

忌廉菠蘿冰,甜甜地又酸酸地,清新解渴。