2022-09-13
夜左收工直接食埋飯先番屋企, 海港城原來開左HONBO都唔知, 個VIEW仲好正有海景!!2個人叫左2個burger, 2個sides同埋飲品~黎到honbo梗係要試下honbo 1.5!另1款就叫左cheese burger~cheese burger睇落比起honbo大少少, 不過其實肉既份量係少d, 佢既漢堡扒好juicy, 好淋滑, 牛肉味好濃好好食, 而醬汁既感覺唔會好heavy, 食完唔會覺得油膩!honbo 1.5 既肉會多少少, 連埋醬汁比起cheese burger相對就濃味d, 都好好食! sides方面叫左蕃薯條同埋buffalo wings, 蕃薯條超級粗!好脆口, 面頭仲有d甜甜地既感覺, 令到蕃薯條更加甜~buffalo wings 都幾辣, 如果唔食得辣真係要諗清楚, 佢仲係有d酸酸辣辣感覺, 好惹味架!