流水蝦海鮮燒烤放題 estherlttLevel 42025-10-24220 views Follow 聽過蝦蝦燒呢個名好耐,以流水蝦為招徠,仲有大量肉類同海鮮喺出面任拎!雖然都系放題,但有別於一般放題,對海鮮迷黎講真系一大恩物。一路食野一路見到啲蝦喺隔離暢泳好治癒🤭出面小食,肉類,海鮮任拎🤩海鮮種類絕不失禮!有東風螺,鮑魚,生蠔,帶子,數款都好新鮮,尤其鮑魚十分充滿嚼勁,生蠔同帶子整熟後沾上出面拎嘅蒜蓉/ 金銀蒜加牛油香氣十足。一入座店員就會比鰻魚我地,呢個燒熟之後十分美味多汁,比想像中有驚喜😍見到蜆肉一隻一隻咁開好治癒🤭每枱都可享用一個小火鍋,呢個又幾過癒🍲蕃茄味都好濃郁啊🍅燒蒜蓉包勁多人拎🤣燒完又真系好好食🧄香脆可口,蒜蓉味亦濃郁💛竟然有甜品可以燒,好有特色🤣The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare流水蝦海鮮燒烤放題 蝦蝦燒 https://s.openrice.com/QrKT0IEvU00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueDate of Visit2025-10-21Dining MethodDine InSpending Per Head$380 (Dinner)