2022-08-24 1249 views
可能係我試過最正嘅火鍋海鮮自助餐,真真正正活捉生猛海鮮,每日保證有五至八款🦞🦀🐚🦐時令最新鮮嘅海鮮,試過之後真係回味無窮😍今晚我哋食到嘅海鮮,最架勢嘅當然係斑馬賴尿蝦,仲有肥嘟嘟嘅大連鮑魚,同埋超大隻嘅九節海蝦,全部生猛,真係要我身手咁靈活先至可以活捉佢哋㗎😂你睇吓啲鮑魚,隻隻都吸住個魚缸,全部郁吓郁吓,真係睇見都開心😍 而且不斷添加,捉海鮮嘅過程真的很興奮,我真係未試過咁開心咁過癮😂環境裝修寬敞舒適,空間感夠,坐得舒舒服服,絕對唔會迫迫夾夾👍🏻建議大家着海鮮🦞🦐🦀🐚嘅時候真係要用個夾夾住,小心彈親,因為佢哋新鮮生猛扎扎跳,唔好俾啲熱水淥親呀😅除咗海鮮之外仲有優質牛肉、新鮮刺身、天婦羅,超過150種不同食物任你選擇,真係你諗得出嘅都有,絕對係令你驚喜又開心😍😍😍法國生蠔,鮮甜味美,海水味濃,即叫即開,絕對係五星級嘅享受刺身都係任食,記住食幾多叫幾多,千祈唔好做大嘥鬼啊😋估唔到佢哋呢個辣酒煮花螺🐚,又真係幾入味喎,絕對唔係求求其其嘅製作,水準好高👍🏻仲有多款雪糕、雪條、甜品任你食任你揀,真係睇見都開心,而且呢度服務招呼周到,價錢公道,品種高質又多款式,每位七百幾蚊,仲要任食120分鐘,我
法國生蠔,鮮甜味美,海水味濃,即叫即開,絕對係五星級嘅享受
刺身都係任食,記住食幾多叫幾多,千祈唔好做大嘥鬼啊😋
仲有多款雪糕、雪條、甜品任你食任你揀,真係睇見都開心,而且呢度服務招呼周到,價錢公道,品種高質又多款式,每位七百幾蚊,仲要任食120分鐘,我覺得真係食一次賺一次💯