上星期去泰國無時間朝聖,唯有返到香港再試❤️啲碗碟都有落心思👍🏻👍🏻好期待啊☺️第一個上菜的係冬陰公,侍應會幫我地分埋湯添👉🏻👈🏻本來里個應該係加分位,但係⋯個侍應竟然將隻蝦整跌落桌面🤦🏻‍♀️不過佢後面有拿返走隻蝦,換個隻新的俾我地。第二碟係魷魚沙拉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻酸辣度適中,啲辣味慢慢跑出來,再加上青木瓜絲,炸花生,好爽脆❤️第三碟食泰菜當然要點串燒啦,可能我期望太大啦,所以係有啲失望的。因為啲肉唔點個sauce 會無咩味,不建議點第四碟唔夠飽,叫多碟冬陰公海鮮炒飯。飯的味道不錯,可惜啲蝦肉有啲霉😓蝦餅超級無敵好味,好彈牙,餅餅入面重有如假包換的蝦肉😍😍😍里碟絕對可以 encore唔知係咪因為岩岩泰國玩完,食左太多地道泰菜,所以都有少少要求😅里間,無想像中禁正,唯有等下次去泰國的時候,再試多次
上星期去泰國無時間朝聖,唯有返到香港再試❤️

啲碗碟都有落心思👍🏻👍🏻

好期待啊☺️
不過佢後面有拿返走隻蝦,換個隻新的俾我地。

第二碟係魷魚沙拉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

第三碟

第四碟

蝦餅超級無敵好味,好彈牙,餅餅入面重有如假包換的蝦肉😍😍😍
里碟絕對可以 encore

2017-07-06