2018-11-13 1372 views
呢度係我哋經常幫襯, 味道、出品不用置疑, 不過未試過寫佢哋食評, 即管寫一次食評給他們。味皇嘅特色, 其實都好港式急趕茶餐廳模式, 各方面都要求好快。 呢啲條件, 我哋係接受嘅。因為佢哋煮嘅嘢真係好穩陣。洋蔥豬扒飯 - 豬扒、洋蔥汁好味。豬扒醃得好味, 但略嫌薄咗少少。雞扒煎蛋飯- 煎雞扒係呢度嘅招牌菜, 雞扒醃得超好味。煎蛋香滑。凍檸茶 - 好味, 一定冇問題。熱奶茶 - 嚟親味皇都係飲熱咖啡, 因為佢哋係用即磨咖啡。今次試下飲奶茶, 奶茶都好出色喎!** 有個見有個建議: 佢哋嘅伴菜係一啲沙律菜, 落啲沙律汁, 一個兜仔咁樣。其實有啲客人唔食生嘅菜, 呢啲就好似好唔啱味, 唔係咁啱食。我建議做番啲熟嘅西式拌菜會好啲囉。注意: 呢度凍飲加4蚊。就算好飲都唔值。好過搶。

洋蔥豬扒飯

雞扒煎蛋飯

凍檸茶 - 好味, 一定冇問題。
凍檸茶

熱奶茶

注意: 呢度凍飲加4蚊。就算好飲都唔值。好過搶。
2018-11-11
$43 (Tea)
洋蔥豬扒飯
雞扒煎蛋飯