油到冧的干炒豬扒意 fresh food huntLevel 22010-09-2436 views Follow 我知道點解十年都唔幫襯,原來未能兼顧甜品和廚房出品,唔係顧此失彼就喺兩敗俱傷。 唔夠競爭力,附近有麥當勞,大家樂,pizza, 南山園 呢幾間 同價位食店,呢間成日冇乜人。 HK$28 茶餐: 干炒豬扒意,咖啡 首先樓面落單忘記叫走蔥,嚟到有蔥。佢仲話佢哋“挑”出嚟囉,嘩“撩”過仲駛要嘅。 換另一碟,哎呀唔係熱辣辣嘅而喺油淋淋。 食落發覺 1)唔係鹹,係連味道都冇。2)食到豬扒啲肉有少少用多咗鬆肉粉,而且完全無調味。3)口感喺比吃車仔麵嘅油麵更油,喺食油唔係食麵。 衛生程度唔掂,起碼我見兩個卡位都有飯黐住。 消費如果咁叫開飯!油過油麵嘅意粉新開又如何The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare油到冧的干炒豬扒意 金裝燉奶佬餐廳 https://s.openrice.com/QrKT0EbKW00Report Post Ratings1Taste3Decor2Service2Hygiene3ValueRecommended Dishes消費新開又如何Date of Visit2010-09-24Dining MethodDine InSpending Per Head$28 (Tea)