安格斯牛肉船麵🍜有安格斯牛肉、牛丸、牛睷肉、牛筋,牛睷肉同埋牛筋都燉得好腍,如果唔揀安格斯牛肉嘅話,普通牛肉船麵會平啲,麵底揀咗寬河粉,質地比較黏滑同埋煙韌,另外仲有炸豬皮、芽菜、通菜等配料,湯底微辣好惹味🌶蟹肉炒飯🍚第一眼嘅感覺係有超多蟹肉,而且唔係碎濕濕嘅,而係完整嘅一粒一粒,蟹肉份量足,炒飯炒得夠乾身,仲加咗洋蔥粒同埋甘荀粒,多咗一份清甜~蟹膏蝦多士🍤蝦膠同多士嘅比例近乎一比一,蝦膠彈牙而多士香脆,口感好好,食落唔會好油,配蟹膏食又係一個創新嘅組合,蟹膏令個蝦多士更有海鮮味,依個組合幾有驚喜!燒原隻魷魚🦑依度有唔少串燒種類,既有原隻魷魚又有小魷魚,依個原隻魷魚嘅醃料味道剛剛好,肉質有少少彈性但係咬落好軟腍,鍾意辣嘅可以點埋個醬汁👍龍眼冰、泰式奶茶🍹
安格斯牛肉船麵🍜

蟹肉炒飯🍚