2021-07-13 690 views
今日係朋友嘅生日 我問佢想點樣慶祝 佢就話不如去食放題啦 搵到呢間大喜屋 好評如潮就決定去食入到去架調都算幾好 而且幾好坐食物種類非常之多元化 甚至喺放題餐廳嚟講數一數二 飲品有果汁汽水仲有清酒梅酒任飲 要乜有乜刺身拼盤 叫咗三文魚 赤蝦 帶子等等 全部都非常新鮮鮮甜 尤其是赤蝦 甜得嚟又有蝦膏 值得一讚西京燒 啖啖肉嘅比目魚扒加上秘製嘅醬汁 燒完之後甜甜地 魚油豐富 非常之好食海膽壽司用上鮮甜甘香嘅海膽加上珍珠飯 少少調味咗嘅紫菜 係一個清新好味嘅配搭燒雞翼我自細鍾意食 呢個雞翼有啲芝麻嘅味道 加上孜然粉 分外惹味燒羊架簡直就係我嘅至愛 燒得鬆軟可口 鬆肉粉嘅味道唔算重 有小小羊肉嘅蘇味 非常之鍾意食燒牛舌 油脂完全迫曬出嚟 甘香可口燒蝦 不過不失 燒完之後嘅蝦肉非常痴殼燒鰻魚 蒲燒汁加上燒得脆口嘅鰻魚 令人食指大動

入到去架調都算幾好 而且幾好坐

燒牛舌 油脂完全迫曬出嚟 甘香可口