2019-04-11 663 views
<沙嗲牛有驚喜>🐮😈呢間康樂 平時去荃灣食野成日經過 但次次都係食 其它野 例如西餐 小食 今次做完野 食 tea時間 終於丸機會 試下😂睇佢裝修陳設應該都開左幾廿年 反而甘 我覺得佢 d常餐 特餐一定唔會差🍴特餐 37 蚊 😍自選兩個餸同粉類 點左意粉 沙嗲牛 蛋 🐮🥚估唔到有驚喜 因為佢個湯底好邪惡 好多牛嗰 d味撈埋 所以味道香濃 d牛肉係滑牛 個醬汁整得幾好 甜咸適中 😃 意粉係好舊式茶餐味道 口感爽 d 🍝 蛋煎得好好 有兩個蛋 蛋白香滑 一整開 d蛋漿漏出黎 好味🥚熱奶茶就差 d , 奶味 夠 茶味濃左 d . 但都可接受 而且整體平 💪🏻Score 平均分 <6.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#康樂茶冰廳 荃灣荃興徑21 號地下荃發大廈 d座~~~~~~~~~~~~
<沙嗲牛有驚喜>🐮😈

Present 外觀:👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#康樂茶冰廳
荃灣荃興徑21 號地下荃發大廈 d座
~~~~~~~~~~~~
2019-04-11
$37 (Tea)