2007-09-09
本人是下午約2:30pm入內進食,之前聽朋友說main course唔係好得,但點心就ok,咁就走去試下啦!叫了一個$48套餐,湯麵有幾款任揀一款,點心都有幾款任揀一款,我就叫了一個擔擔麵及窩貼。見有款蜜桃汁幾特別,叫了一杯,$10,味道算ok。到主菜上場,擔擔麵,唔知係湯唔夠定麻醬落得多,很糊口,食兩啖己經好膩,唔好食。到點心來,窩貼有3只,幾大只,但見到個皮到有d白色的,正常應是半透明呱,唔知是否未熟,食落算ok啦,但最搞笑係碟醋,長方形的碟,想整只窩貼放落去,原來係放唔落的,咁就用湯匙,但湯匙又太厚,最後要用最原始的方法,就是拿起有醋嘅碟倒落窩貼上。到結帳,$70(連加一),下午茶時段要$70(茶錢每位$6),最慘係唔好食嘛!午市要加一,又要收茶錢,再好食都少人啦!仲要係唔好食添。試過一次,想試晚膳的意慾已完全沒有了。
見有款蜜桃汁幾特別,叫了一杯,$10,味道算ok。
午市要加一,又要收茶錢,再好食都少人啦!仲要係唔好食添。
試過一次,想試晚膳的意慾已完全沒有了。