2015-07-04 3934 views
好耐冇食日本野,加上有個雞亦coupon就黎食下。由於只能book早半小時,最後遲左10分鐘到,個店員竟然俾說話我聽。我入到去其實有一半吉台,而且交台時間冇改變,其實使乜特登俾說話客聽?咁樣一黎就已經心情唔好!點餐時,想用個coupon, 我冇留意先自行撕下來,點知佢話自己撕無效!我出示另一半都冇用,態度堅決,咁唯有當自己冇留意,不過覺得佢地唔識做,俾我會俾客,你撕同客撕真的有差別?!講返食物,我地叫左:夢幻雞翅($48): 比較乾身,有胡椒同味粉係面。雞翅得中同尾,冇咩肉食。不過味道還好,沒有去到夢幻咁誇張。豚肉野菜鐵板($108):煮好耐先有得食,味道還好,有少少微辣。咖哩烏東($78): 就日本咖哩味,不過甜味少,烏東煙韌,ok.另因為水都冇一杯,所以要叫飲品,叫了一杯芒果橙汁同荔枝乳酸($38),正常。其實幾樣野都冇咩太大特別,而且冇水,服務又好一般,個個木口木面咁既氣氛,下次未必會再黎,因為都唔平。
好耐冇食日本野,加上有個雞亦coupon就黎食下。

講返食物,我地叫左:
夢幻雞翅

2015-07-03
$170 (Dinner)
夢幻雞翅