2010-04-22
首先本人吾係好鍾意食甜品,咁啱果日經過就同老婆入去試下啦~果幾日個肚唔係咁舒服, 想食熱 D 嘅甜品, 點知個 WAITER 話"無".咁都算啦~ 唔想掃老婆馨, 就想揀個椰果子試下, 見個圖中椰子上面有幾塊野, 問下咩來, WAITER 話係芒果, 本人唔係好想要芒果, 問下有冇得轉啦~ 點知個WAITER 話:『無喎!我地忙緊, 唔可以轉!』我地再望下, 間野邊度多人, 檯檯都已經食緊, 點會忙呀? 而且又唔係多客係間鋪度!改塊芒果 JE~ 是但西瓜、蜜瓜、哈蜜瓜 放上面之嘛!咁都忙??? 好明顯係個 WAITER 係唔想同廚房講囉!!之後我老婆叫果個橙酒梳乎里到左, 個碟上面都有西瓜、蜜瓜、哈蜜瓜各一塊! 咁又話無! 唔改得就唔好做甜品啦!我老婆話個梳乎里超級普通, 又話係橙酒梳乎里, 一 D 橙味, 酒味都無!!而且 D 甜品都唔平, 個橙酒梳乎里都要 HK$43 !! 差不多食個飯的價錢! 但係咁嘅服務同品質, 真係唔會再去!!!
咁啱果日經過就同老婆入去試下啦~