2017-11-26 1136 views
👫呢間車仔麵都幾受附近嘅扮工一族歡迎,一到午市時間就大排長龍!一坐低,呀姐已經催我地快啲落單😂 所以大家食之前最好諗定啦👾#三餸車仔麵 <$28>▫️五花腩、生菜、墨魚蝦卷(+$2)送餐速度好快,落完單2分鐘就嚟到😱 👱🏻‍♀️揀左河粉,一夾就斷🙄好碎好散,要用🥄先食到,五花腩幾香,但偏肥,好大層肥膏😫 而墨魚蝦卷幾彈牙幾好食,生菜就普普通通咁;成碗嘅份量都偏少,食完都唔太飽😪 嘢飲就揀左熱奶茶,一啲都唔熱(懷疑係沖定),溫溫地,仲要一啲奶茶味都無,勁難飲😑 大家都係飲返汽水穩陣啲😓#炆凍蘿蔔 <$10>凍食都幾特別,炆得都幾入味,仲甜甜地🤤 性價比高,$10都有差唔多十舊㗎😳🗣:以上套餐奉送熱飲/細支裝汽水;如果揀時菜,要係張紙到寫低要咩菜(生菜/通菜等)
👫
#三餸車仔麵 <$28>
▫️五花腩、生菜、墨魚蝦卷(+$2)
#炆凍蘿蔔 <$10>