(Non-member)
2010-02-19 23 views
-鬧客-無視客人要求-唔認錯不得止, 仲好似係個客人唔啱-stubborn, 唔識執生今日去e度lunch, 已經食過好幾次, 都知道佢地個侍應成日發夢ga la, 不過係好食, 所以都原諒佢, 不過, 經過今日e餐, 我講明: 永不錄用!!!我地好早到, 第一枱order, 一次落咗4樣嘢頭3樣都好快, 然後第4樣"fish & chip"嚟錯咗好明顯dreaming 的waiter, 仍然dreaming唔緊要, 我地叫佢換返, 佢亦ok咗等咗10mins, 無嚟, 我地催咗一次又15mins, 再催途中起碼出咗兩碟相同的"fish & chip", 去咗第2枱 which order later跟住個侍應出嚟同我地講話無, 賣晒, 我地已經好嬲, 第一枱坐底, 但係都無得食, 就要求一個高級少少既出嚟比個合理少少的解釋la點知, 係身後見到一碟"fish & chip"我地咪叫佢比我地先lor, 點知個waiter話老細話"唔得"haha, 好笑喇, 唔得, 有都唔比我地, 遲到的反而有~~~~~叫老細出嚟理論仲要等佢得閒先出嚟, 等超耐, 出到嚟仲惡人先告狀話我地好叫佢出嚟阻住

-鬧客
-無視客人要求
-唔認錯不得止, 仲好似係個客人唔啱
-stubborn, 唔識執生

我地好早到, 第一枱order, 一次落咗4樣嘢
頭3樣都好快, 然後第4樣"fish & chip"嚟錯咗
唔緊要, 我地叫佢換返, 佢亦ok咗
等咗10mins, 無嚟, 我地催咗一次
又15mins, 再催

跟住個侍應出嚟同我地講話無, 賣晒,
我地已經好嬲, 第一枱坐底, 但係都無得食,
就要求一個高級少少既出嚟比個合理少少的解釋la

點知, 係身後見到一碟"fish & chip"

叫老細出嚟理論
仲要等佢得閒先出嚟, 等超耐,

出到嚟仲惡人先告狀
話我地好叫佢出嚟阻住佢做嘢
超無禮貌地同我地講嘢
好似"唔食擺就"甘~

我地要求佢誠懇地給我們一個道歉
佢竟然回應: 我係廚房佬, 係甘ga la

我地真係著晒火~!!!!!!!!
2010-02-19
Type of Meal