呢幾日天氣急降,凍冰冰梗係約埋朋友食火鍋暖下個身啦!今次試呢間紅火鮮料火鍋專門店,地方都唔會太逼夾,不過一開始分到既枱位置唔太好,老細見我哋坐得辛苦仲幫我哋轉左去坐卡位添,呢個要抵讚佢既Menu都有啲複雜,除咗有三個豪華等級外,星期一至日唔同時段既價錢都唔同,仲要選擇食中日韓邊個套餐,即係火鍋、刺身同韓燒,我哋都思考鬥爭左好耐先決定食書放題。綜合嚟講,刺身同雞煲都係水準以上,絕對無偷工減料,我哋食完成隻雞既雞煲其實已經飽左一半之後再叫清湯火鍋,啲火鍋配料既鮮味都好足,亦都有好多選擇,特別係有田雞食呢個係驚喜唯一係兩個鐘真係唔夠時間食,仲有時限半個鐘前就會cut單,如果要叫野真係要自己睇住時間啦!

佢既Menu都有啲複雜,除咗有三個豪華等級外,星期一至日唔同時段既價錢都唔同,仲要選擇食中日韓邊個套餐,即係火鍋刺身同韓燒,我哋都思考鬥爭左好耐先決定食書放題

刺身拼盤

雞煲

綜合嚟講,刺身雞煲都係水準以上,絕對無偷工減料,我哋食完成隻雞既雞煲其實已經飽左一半
刺身拼盤
雞煲