2017-06-29 2850 views
約左好友放工後晚餐, 想搵一間食物唔錯, 又想可以坐得耐少少既餐廳search到呢間各方面既評分都幾好, 所以就黎食喇!因為朋友未到, 所以我自己入左餐廳坐住先~服務員立即遞上Menu 同水~ 杯水係有少少檸檬味道既! 正!食物選擇都唔少~ 不過價錢唔算便宜~ 等到咁上下, 我就幫朋友落左單先~ 落左單約3個字之後佢先到朋友一到左服務員就即刻上菜~ 應該係廚房已經煮好, 但未齊人所以唔上住~咁我地就可以食到熱辣辣既食物喇! 真係細心~新鮮海魚柳配南瓜茸及忌廉汁三文魚柳煎得剛好! 食落唔會過鞋~ 又唔會太乾! 加少少鹽調味已經好夠味~其他配菜都好好味! 尤其是南瓜茸!! 甜甜地又好香黑松露味!! 我同朋友都忍唔住食晒~野捕海蝦闊蛋麵配辣蕃茄汁個麵好似吸收晒D蕃茄醬咁! 好濃郁~!微辣又酸酸甜甜真係好開胃~食到我地停唔到口!!好好食呀!! 海蝦好大隻! 食落都好彈牙爽口~ 正!!台灣來既烏龍茶! 好夠茶香! 生津解渴~正!Rose Latte 個人覺得唔係好夠玫瑰花香味~ 亦唔太甜咖啡味太出蓋過左花香味~ 不過外型滿分餐廳都有賣雪糕! 老闆娘話賣完就要等好耐先返貨!仲俾左少少榴槤味雪糕我地
search到呢間各方面既評分都幾好, 所以就黎食喇!

因為朋友未到, 所以我自己入左餐廳坐住先~

食物選擇都唔少~ 不過價錢唔算便宜~

咁我地就可以食到熱辣辣既食物喇! 真係細心~

新鮮海魚柳配南瓜茸及忌廉汁

其他配菜都好好味! 尤其是南瓜茸!!
甜甜地又好香黑松露味!! 我同朋友都忍唔住食晒~

野捕海蝦闊蛋麵配辣蕃茄汁

食到我地停唔到口!!好好食呀!!

海蝦好大隻! 食落都好彈牙爽口~ 正!!

台灣來既烏龍茶! 好夠茶香! 生津解渴~正!

Rose Latte
個人覺得唔係好夠玫瑰花香味~ 亦唔太甜
咖啡味太出蓋過左花香味~
不過外型滿分

餐廳都有賣雪糕! 老闆娘話賣完就要等好耐先返貨!
仲俾左少少榴槤味雪糕我地試! 係來自泰國既貓山王~
食落好香甜岩晒我呢個榴槤怪! 唔怪之得咁受歡迎就黎賣晒!

店內仲有賣好多有機食品~

呢度真係一個好好既地方可以傾下計, 野又好食~ D店員又NICE~服務好~
值得再黎!!
2017-06-28
$220 (Dinner)