2006-02-17
16 February 2006 (Thur) - 晚飯上網搵到呢度,本諗住訂枱,但佢話情人節後都頗靜,所以唔需要訂都得,但係如果坐韆鞦就要訂,入到去覺得好舒服,地方好大,燈光微暗,氣氛好好,又夠靜,冇乜人去咋,我哋坐咗成晚都只係得幾枱人,咁啱又冇乜人食煙,所以更加覺得好舒服!出面個大露台仲有好多張枱,有兩張係韆鞦枱,好正咁架!!!叫咗兩個set dinner,朋友叫鴨胸意粉加杯石榴汁,我要咗焗芝士吞拿魚磨菇意粉加杯芒果smoothies,朋友叫我以後唔好叫佢食嗰個,因為冇乜味,其實呢間嘢整既意粉一般係比較淡,因為我嗰個都係,不過呢料整得幾好補返數,佢都話佢個鴨胸整得幾好味呀,佢話好少地方整得好食,我嗰碟都唔錯,啲料確係好味啲,但係下面既意粉就好淡,麻麻地,又冇乜汁!嘢飲就一般,唔係特別好或差!嗰度又好多嘢玩咁,又張好細張既pool枱..好得意!有個waitress好慢熱及怕醜,因為佢個樣好cool但幾靚,後尾見佢都有同我哋笑,我就知其實佢唔係cool,係性格比較慢熱啫... =)總括真既幾唔錯,環境好,食物OK,地方舒適,要再去!!
嗰度又好多嘢玩咁,又張好細張既pool枱..好得意!
總括真既幾唔錯,環境好,食物OK,地方舒適,要再去!!