2019-11-25 138 views
氣氛和格調良好的cafe行經信和中心,斜望對面座大廈有搶眼霓虹燈cafe,被吸引之下就上左去。內裹空間感大,我哋揀咗近窗嘅座位錯,可以望落去地下大街嘅環境。上到去發覺冇乜人,細問店主原來佢哋啱啱開業一個月都冇。飲品選擇唔多,我就點左butterfly,店主話所有飲品都係佢自己調製,朋友就點左rainbow同hot baby toddy。留意到飲品都係有分層嘅外觀賣相唔錯,相信係因為自己調製飲品製造出黎既層次。我杯飲品其實係蜜糖檸檬,適合秋冬呢啲季節飲,香甜又清新。嘢食方面我哋分別訂咗意粉,炸雞扒拼盤同埋漢堡,個人覺得漢堡最好食,漢堡係手製,咬落去多汁,又有咬口!同場仲有cafe基本應有既board game,不過呢度環境氣氛好舒服,不知不覺就同朋友傾左成晚。
氣氛和格調良好的cafe

上到去發覺冇乜人,細問店主原來佢哋啱啱開業一個月都冇。
我杯飲品其實係蜜糖檸檬,適合秋冬呢啲季節飲,香甜又清新。
手製漢堡
Rainbow