2024-07-22
每次經過呢間餐廳都會比佢既氛圍感吸引到,今日終於有機會試下佢既Brunch Set💕下午5點前都可以叫架xp真係岩曬我呢d星期六日都會既人🥰每個SET都包左頭盤,主菜同飲品,當然可以再加錢食埋個甜品啦😆我地揀左同埋炸黑松露蘑菇球,餐湯係忌廉薯仔湯,薯仔係打溶左,飲落仲有小小顆粒既狀態,唔錯架!!而蘑菇球就好香黑松露味,熱辣辣,2粒真係唔夠喉呀😔主菜方面我地都係食pasta類🍝分別係風乾豬面頰卡邦尼意粉同埋烤雞意粉。風乾豬面頰出到黎原來係煙肉甘xp當佢係煙肉甘食都ok既,因為食唔出佢同平日早餐既煙肉有咩分別xp卡邦尼既味道都香濃既。相比之下烤雞意粉比較出色,雞肉食落口出奇地嫩滑,一啲都唔乾,食到要同朋友搶黎食🫣最後就叫左2杯coffee chill下~值得一提既係飲hot blackcoffee☕️會提供埋一塊外國品牌好甜既餅仔,真係苦中一點甜=)