2018-07-20 87 views
今次約左幾個朋友食飯吹水, 佢地不嬲都冇咩所謂 所以我就發板決定試下呢間, 因為同事食完無耐呢間一休日本料理話性價比高又抵食, 加上朋友既胃口唔大,食放題又會唔抵左,所以來了 第一次黎呢間餐廳,地點就腳近地鐵站E出口,唔難搵,入到去鋪面都幾大,環境唔錯有窗境睇,我地兩個人都安排左張卡位比我地,坐得舒服。個拉麵湯底幾香,似醬油湯底,味比較濃味,碞重口味人士既我,個流心蛋真好食跟著有呢個梅壽司SET,用料新鮮,飯既溫度亦剛剛好,特別係個鮑魚超抵讚!鮮味而夠林仲幾入味的說!呢SET壽司個價錢係超水準啦!優惠價錢既三文魚刺身,有十片!!!!平得黎質素唔差,最緊要夠新鮮雖然三文魚並不是最優質的,但這個價錢不可以要求更多,唔係將貨就價 10塊 就算而係每片都幾厚下,食落新鮮肥美,唔會話雪太耐肉硬,又唔會解凍出曬水軟晒,而係幾厚下,係價廉物美的典範鐵板帶子牛油燒,牛油味濃,帶子勁大粒,爽口小食方面,點了炸墨魚咀,超香口,有嚼勁,挺有口感,份量多價錢平,質素好好,即叫即炸呢個明太子海鮮PIZZA好有驚喜,個批底做得好好,有D似脆餅好脆帶鬆化,好香口,面既料好多又重手呢個蕃茄海鮮鍋,好濃郁既蕃茄味料又多

鐵板帶子牛油燒,牛油味濃,帶子勁大粒,爽口
呢個蕃茄海鮮鍋,好濃郁既蕃茄味料又多,酸酸甜甜咁唔錯,食到後期就算凍左,個湯都依然入口好味
一至日都有唔同嘅野特價

總括黎講,呢度十分適合一邊飲酒,一邊談天,坐得又舒服

點左咖啡同奶茶,容量好大杯

一d價錢抵又質素高既餐廳真係唔係咁易揾,成日行開MK真係以冇留意呢到有間咁穩屏嘅高質日式料理店,真係要多得同事介紹!位處近係朗豪坊斜對面KFC隔離鋪上樓梯既樓上鋪,門口真係唔多起眼,但估你唔到既係食物味道質素都好高 ,正
Type of Meal
Dinner