3K
2014-06-08 2792 views
新開業黎食過一次,是隔數月,侍應應該熟手左好啲啦,點知服務依然係負分,仲差過上次。自從有左放題,肉質素好似下降左……牛味淡左。又可能要將貨就價,anyways,我要了最平嘅餐,所以味道都差啲。特選牛二品盛品100克,五十九元,有四個部位可選,既然兩份餐,要哂四款,可以一次試哂。賣相一般,味道更一般,有啲懷疑自己真係食緊牛?!好淡味。跟餐嘅前菜,沙律菜唔新鮮,另一碟不予置評。湯同白飯可以免費添加,大前提係要揾到一個唔黑面嘅侍應。兩樣味道係正常嘅,係唔太夠熱啫。食完都唔飽,加左個韓式辛辣石窩飯,又係五十九蚊。除左係石窩上,唔知韓式左係邊?!泡菜??油又無乜味,唔好食。侍應見我地叫五十九蚊餐即時黑面,勁!加水問野全部零反應,一間日式餐廳可以咁,好失望囉。

跟餐嘅前菜,沙律菜唔新鮮,另一碟不予置評。

2014-05-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)