年初三行到尖沙咀寶勒巷本來想食譚仔點知未開,見到對面有間叫九層塔越南泰國餐廳 就上去試試想不到發生一件噁心的事上到餐廳無人只得我們兩個坐低叫了一碗火車頭及一碗雞檸粉我叫果個哥仔要走蔥無耐先來了火車頭,然後我聽到哥仔同廚房果男仔講:我同你講左走蔥囉!我望過去我見到廚房果男仔先用手拿起一個匙根先放落自己口然後用這隻匙根筆走D蔥,當時我見到嚇到傻左。果哥仔拿碗粉照比我,我就同去講,我見道晒啦!哥仔同我講唔好意思話做個碗比我。我當然唔要啦!轉頭去吐口水落碗粉都得啦!哥仔仲好笑佢同廚房哥仔講,果客見到晒啦!我相信樓面哥仔都見往廚房哥仔這個噁心行為。但沒有阻止。寫這食評是想大家知道這間餐廳可能一直都仲意用這行為對待客人。仲意比口水尾比人食心理唔正常。新年樓樓費時報警,如果昨日不是新年我一定報警CALL 記者。新年樓樓唔想話人不過真係忍唔到祝這間無生意快D結業唔好害人。大家記往這間 九層塔越南泰國餐廳無品餐廳
大家記往這間 九層塔越南泰國餐廳無品餐廳

2010-02-16