久違了~ 5點幾去到, 好多人下, 比之前去, 多左好多, 張張枱都有人坐呢. 點了tea set 玉桂蜂蜜香蕉窩夫+熱檸茶. 熱檸茶: 無咩特別, 都係依舊的liton茶包加檸片. 但今次個waiter拿左樽vanllia sugar俾我, 平時飲檸茶唔落糖的我, 今次都落糖了玉桂蜂蜜香蕉窩夫: 面頭落左好多玉桂粉, 香蕉面都有, 仲有vanllia雪糕球, 好好味~ 窩夫比之前食的無左香濃蛋味, 而且上時已唔講得上係熱, 只係微暖. 這2點希望店注意一下, 可能係人多的關係吧. 以25蚊的價錢黎講, 真係唔錯了, 不能要求太多

以25蚊的價錢黎講, 真係唔錯了, 不能要求太多
玉桂蜂蜜香蕉窩夫