今次已是我第3️⃣次幫襯這間食店,每次食品都帶給我驚喜,第1️⃣次我朋友試食燒和牛丼和咖喱牛舌丼,第2️⃣次食意式蕃茄手打意粉和日式芝士煙肉Pizza🍕,今次就食和風烤雞和最想試水的甜品—-🍓草莓威化🧇。因每次食完份量十足的set lunch已經非常飽,根本吃不下甜品。今次特登留肚食甜品,果然唔會令人失望,除了樣貌吸引之外,甜度剛好不太甜,草莓新鮮,威化鬆脆,值得一讚👍差點忘了說回正餐,主菜非常好味, 雞肉鮮嫩鮮嫩(雖然一定是冰肉),但燒🔥有膿膿的炭燒煙熏味👍,飯面鋪滿新鮮的沙律菜和紫菜😋,還要加上日本的溫泉蛋🥚,簡直一絕,總之食得非常滿意👏👏👏。可惜服務員的態度一般般,可能因為唔夠人手啦!

可惜服務員的態度一般般,可能因為唔夠人手啦!

2021-07-29
$130 (Lunch)