2021-05-16 2020 views
疫情之後,好似都未食過堅既自助餐,今次就襯住母親節,而且又放寬左少少就去放縱一下以前因為成日團購,所以呢間都食過幾次,質素不錯,款式算多,性價比高先來一轉生蠔,味道不錯(可惜之後攞既質素較差),有海水味之後就襯甜品最完整既時候食甜品,款式不多,味道ok,食完一轉不用encore 冷盤,沙律,餐湯,餐包都係一般,跟返個次序食,燒牛肉都幾好唔韌,凍海鮮全部都幾好,蟹腳同凍蝦有翻啅熱葷就不太好,海南雞幾韌,舊和牛包好韌個包超硬,不要試,鴨胸也是超韌,咬唔開,直接放棄,其他也不好吃,只有咖喱羊同黑椒蟹食得過最後食多2杯Haagen Dazs 收工3百幾一個頭算幾抵,質素也不錯,我阿媽直頭讚不絕口,幾啱一家人黎食
先來一轉生蠔,味道不錯(可惜之後攞既質素較差),有海水味
最後食多2杯Haagen Dazs 收工
2021-05-11