正宗廣島燒 littlelittletummyLevel 42025-10-2667 views Follow 呢間御將燒有日本師傅制作食物,正宗味道毋庸置疑。我哋坐喺吧枱位,可以現場睇到師傅嘅用心烹調。決擇左好耐到底食廣島燒/現代燒/大阪燒,因為三樣都好想試🥹最後我哋嗌咗一份廣島燒,安格斯牛柳炒烏冬,同埋紅豆銅鑼燒。36menu好清楚咁說明廣島燒嘅材料,原來一共係有11層配料架!而且仲可以自由另外加toppings tim!食落口感十分十分豐富,而且醬汁味道非常香,好好食呀😍真心推介!!炒烏冬又係極香,份量足,牛味濃而且冇筋位,連埋雜菜一齊炒,真心好食。有得望住師傅整銅鑼燒覺得好治癒🤩內裏有大量紅豆,脹卜卜好足料,兩個人嗌一份甜品剛剛好!下次一定會再黎食埋大阪燒同現代燒!😌The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare正宗廣島燒 御將燒 (雙子匯1期) https://s.openrice.com/QrKT0iFHU00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene5ValueDate of Visit2025-10-23Dining MethodDine InSpending Per Head$200 (Dinner)