2022-12-31 88 views
環境以黑色與木色主調的室內設計,門口仲好多 #鬼滅の刃 🤭但入有一邊牆全粉紅色玫紅花勁少女心❤️絕對係打卡位💓講返野食先,如果你係同我一樣鍾意牛油果🥑就岩晒喇🫶🏻餐牌入面好多配料都有牛油果 💓Picoso 芝士焗招牌玉米薄脆 Nachos 配牛肉墨西哥菜必點小食呀~香脆玉米片夾牛肉配上餐廳新鮮製作的牛油果醬及鮮番茄醬同豆蓉,口感好fresh😋食極停唔到口啊💓自家製炸蟹餅南瓜忌廉汁燴飯一入口蟹肉滿滿,蟹餅內除了有新還有洋蔥及青椒碎,南瓜味好重好香。💓墨式香炸雞翼墨西哥雞翼有少許辣味,好有特色風味,再配個沙律菜💓原隻牛油果奶昔一定要試唔會失望🤘🏻粒粒新鮮牛油果🥑係面層,整杯都係用新鮮牛油果即叫即整❤️💓日本靜岡哈密瓜梳打杯邊有一舊靜岡哈密瓜🍈甜度100%我試完呢次真係一試難忘😌

💓Picoso 芝士焗招牌玉米薄脆 Nachos 配牛肉

💓自家製炸蟹餅南瓜忌廉汁燴飯

💓墨式香炸雞
墨西哥雞翼有少許辣味,好有特色風味,再配個沙律菜

💓原隻牛油果奶昔

💓日本靜岡哈密瓜梳打
杯邊有一舊靜岡哈密瓜🍈甜度100%

我試完呢次真係一試難忘😌
2022-12-28
$300 (Lunch)