第一次正正經經搵左間喺世界各地有10幾間分店嘅正宗印度菜,一入門口已經聞到印度風味,仲發現原來呢間餐廳有好多香港人幫襯!餐廳裝修得幾靚,皮質座位都坐得好舒服,啲staff都好nice😆🌕 CHICKEN'65呢個脆炸雞塊外脆內軟,食落辣辣地但都好juicy,仲配左薄荷醬,別有一番風味👍🏻🌖 MUTTON LEG SOUP店員好貼心咁幫我同朋友分左2碗,呢個羊腿湯係用山羊肉同各種香料煮成,飲落有好重胡椒味,個胃即刻暖粒粒🐐🌕 MIXED FRIED RICE呢個混合炒飯真係冇得頂!就咁睇佢個樣好似冇咩特別,但其實佢用咗印度香米、蝦仁,雞肉同羊肉一齊炒,食落超有鑊氣好好食👍🏻🌖 CHICKEN OMELETTE呢個雞肉煎蛋食落辣辣地,我撈埋個炒飯一齊食都幾夾🤤🌕 BUTTER DOSA全枱重點其實係呢個好似我手臂咁長嘅牛油薄煎餅!佢整到側邊焦香脆口,越食越覺得佢煙煙韌韌,仲配咗瑪沙拉、辣番茄醬、薄荷醬、黃豆醬一共4款醬,好啱同朋友一齊開心share😋📍Anjappar Chettinad Indian Restaurant尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓202號舖🧧人均消費$250

🌕 CHICKEN'65

🌖 MUTTON LEG SOUP

🌕 MIXED FRIED RICE

🌖 CHICKEN OMELETTE
呢個雞肉煎蛋食落辣辣地,我撈埋個炒飯一齊食都幾夾🤤

🌕 BUTTER DOSA

尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓202號舖