行完T.O.P ,見到地面個層有間cafe入面d蛋糕仔好吸睛;反正未食飯,入去試吓先😆我地食左:👉🏻✨黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯✨ $148 裝住呢個燴飯嘅碗可以幫d飯保到溫之餘,造型仲好可愛;鮮甜肉厚又大隻既去頭虎蝦仲足足有三大隻添🤩Risotto煮到粒粒分明,唔會太軟、又唔會好硬,有d咬口,加上每-粒米都好均勻咁沾到有香濃又creamy既松露汁,入口滿嘴松露味,正👍🏻✨鮮果撻✨ $58鮮果撻上面鋪滿哂新鮮既開邊青提同藍莓,2樣水果都好甜😍餅底香脆,撻入面d吉士忌廉又夠哂軟滑,真係幾有水準✨香滑紫薯芋泥蛋糕✨ 68蛋糕造型超可愛的😍唔算好甜既脆皮朱古力外層包裹住甜香綿滑既紫薯芋泥蓉同鬆軟既蛋糕🍰又脆又軟又滑既幾重口感,帶比我幾重既享受,同我-様既芋泥控真心必試😍✨幻影青提蘇打✨ $48呢杯特飲個顏色已經超夢幻😍系又紫又青嘅漸變色,上片仲放咗兩片香橙乾同花花,仙氣滿滿💕杯梳打好夠氣,入口仲會感受到好香甜既青提味,超級清新🤩呢間cafe 環境雅致,d野食又幾高質,完全冇令人失望,下次等我過嚟試埋其他口味既蛋糕先😆🔶SOFFEE📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place

我地食左:👉🏻

✨黑松露虎蝦肉大蘑菇燴飯✨ $148

✨鮮果撻✨ $58

✨香滑紫薯芋泥蛋糕✨ 68

蛋糕造型超可愛的😍

✨幻影青提蘇打✨ $48

杯梳打好夠氣,入口仲會感受到好香甜既青提味,超級清新🤩

🔶SOFFEE

📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地下GO6,G10號舖

港鐵旺角站B1出口,步行約2分鐘