2019-03-16 185 views
Weekend路過見到排晒大排,咁我就趁平日唔洗等咁耐黎試試去。我黃金時段7:15入座限時兩小時,價錢就$198加一服務費食完覺得喱個價好值因爲實在太多野揀,而且樣樣味道都高質,可惜肚就得一個😐係門口攞在枱號之後就可以搭lift上二樓啦🙂坐低左之後佢送個價值118既丼盒黎,黃金時段獨有,有新鮮大蝦,牛肉和豚肉。除咗燒肉之外仲可以埋打邊爐,自己揀湯底。各種通粉,響鈴,炸魚皮都有。見到咁多嘢揀果一刻就好開心,樣樣都試咗啲,自己攞得最多係咖哩雞翼,三文魚骨腩,豬頸肉,迷你番薯,多春魚,帶子燒緊既同時可以食下啲熟食,咖喱蘿蔔魚蛋,炒蜆燒賣雞翼,炒油麥菜,炸物竟然有埋章魚小丸子飲品方面同平時一樣,有各種嘅罐裝,不過喱間有提供埋梅酒,清酒。我反而鐘意飲翻熱茶,感覺無咁熱氣。最後雖然好飽但都食返個甜品作為結尾。
食完覺得喱個價好值
因爲實在太多野揀,而且樣樣味道都高質,可惜肚就得一個😐

係門口攞在枱號之後就可以搭lift上二樓啦🙂

最後雖然好飽但都食返個甜品作為結尾。