2021-06-30 42 views
由於啊媽要偷懶唔煮飯,咁我地都想食川辣小食,所以就搵到荃灣呢間新開無耐既小食店☺️☺️首先叫左個東坡肉飯,拎到返去仲熱辣辣😆👍🏻佢啲外賣盒都好高質厚實!重點東坡肉比例做得好好,完成見到三層肉好分明😍😍平時唔係好食肥肉都食哂😂因為好啫喱,好正,醬汁甜甜地,唔會好咸,送飯一流😁😁跟住黎左半隻椒麻手撕雞🥰🥰我既最愛,椒麻香到令人情不自禁咁食,作為凍食冷盤,仍keep到肉質,半隻全家人食都好夠😆👍🏻👍🏻最後叫左一個唔辣同辣既三併小食😝😝分別有豬耳,好爽口,處理得乾淨🤧起碼唔會見到毛毛。仲有豬爽肉、牛腱等😎😎非常惹味!最緊要📍📍係呢間賣呢啲涼拌食物既鋪頭乾淨😂😂唔會好污糟,廚房都睇到哂😎😎👍🏻👍🏻有信心下次再買😊😊