2018-08-28 209 views
由開業到而家,無記錯大半年,有咩好食我唔知,排長龍我就知,我諗價錢平係主因,門口有個counter賣炸薯餅同軟雪榚,幾款炸薯餅味道都唔錯,熱辣辣,又唔會油笠笠,軟雪榚都可以,但我唔鍾意威化筒咯平時9點仲排緊,今日出奇唔洗排,其實感覺好似茶仔,男友一早整亂晒兜野唔比我影,帶子蟹肉飯配拉麵餐$72無加一,前菜無咩特別,拉麵比自己整好味既,有塊叉燒同半隻滷水蛋,麵質都可以,不過不失碗飯就唔太ok, 主要成碗飯無味,唔係魚生店,帶子同蟹肉預左唔鮮甜,得少少沙律醬調味,飯係普通白飯,唔係醋飯,男友不停落豉油先食得晒中肯句我個蕃茄咖哩味道唔錯,可惜雞下腿無味,白烚又有少少同我一樣玩健身,得個面少少煎一煎
2018-08-26
Type of Meal