2018-05-30 382 views
其實諗標題真係痛苦😂😂😂😂尤其冇乜特別嘅用餐體驗。唔係唔好食,但真係冇特別最近都在破戒食凍野生冷野平日,正常晚餐時間,呢間唔洗等,相信係因為位置問題始終怕重回中醫懷抱,所以叫左便當,全部熱/熟食,除左碗飯上面有幾塊魚生。魚生味道正常,應該新鮮(我唔識分丫,除非好唔新鮮啦😅)豚肉生薑燒,冇薑味。關東煮似食緊蘿蔔牛腩,真心麻麻。天婦羅🍤,冇天婦羅汁,不過都好食嘅。螺肉俾另一位食哂,佢好鍾意食呢樣野。 eee⋯⋯ 我似唔滿意呢個便當喎😂另一位食蟹腳金don,有7折,佢又鍾意食蟹,所以揀呢個。餐牌仲有其他款嘅金don,睇落吸引好多,正價仲平d,可惜冇折。金萡冇味,只係望落特別,instagramable。以為全蟹腳,點知有蟹柳🌚。我用我唔食嘅三文魚換左一條蟹腳,抵!😂😂鮮甜嘅。總結係,有折嘅話可以再食,貴左少少囉。落單果陣舉左手幾分鐘先有職員望到,佢地係廚房個出口度又唔係做緊野,但就係望你唔到。仲望到個女職員食野,佢食到成口野行埋黎落單,用肢體溝通。呢間野下午茶時間唔做生意,佢落場應該食飽啦,又唔係9點10點果d時間,咁快又肚餓?
其實諗標題真係痛苦😂😂😂😂
尤其冇乜特別嘅用餐體驗。唔係唔好食,但真係冇特別
最近都在破戒食凍野生冷野

平日,正常晚餐時間,呢間唔洗等,相信係因為位置問題
豚肉生薑燒便當

總結係,有折嘅話可以再食,貴左少少囉。
金don
Type of Meal