2017-11-30 58 views
呢間餐廳係樓下有放宣傳牌,但有時人來人往始終都會忽略左😌上到去一開閚門就係間餐廳,所以都唔怕難搵,坐低無耐就嗌野食,呢度d服務都唔錯,至起碼你想order食物時有人會立刻幫你。泰式原個菠蘿炒飯黎到好香菠蘿味,d飯炒得好鬆,粒粒分明,當中亦都有好多配料,菠蘿粒就一定有啦,仲有尤魚,札肉,蟹柳,帶子粒,翠肉瓜,鮮蝦,蜆肉仔,份量唔算大,兩個人真係岩岩好😋😋😋😋椒鹽軟殼蟹超級香椒鹽味,感覺好夠獲氣一樣,平時食既軟殼蟹會比較少肉同乾身,但佢地炒既軟殻蟹都好多肉同好juicy,食入口簡直wow一聲,直頭兩個人根本唔夠食,想再order多碟😍😍😍😍黎到一定要試下呢個避風塘野生辣龍蝦,又係好香,龍蝦好多肉好足料,味道又夠惹味,炒得肉質夠爽口,份量亦剛剛好唔會太多,辣辣地夠香口😋😋😋😋最尾飲返個椰子烏雞排骨燉湯,熱辣辣,亦好足料,一碗足夠2個人飲用,椰子味好香💕💕
呢間餐廳係樓下有放宣傳牌,但有時人來人往始終都會忽略左😌

泰式原個菠蘿炒飯

椒鹽軟殼蟹

2017-11-21
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)