2021-06-17
呢間urban cafe 我地都去過幾次,因為我同朋友都好鐘意貓貓 同埋啲野食質素都唔錯! 今次又再去多次啦 我地都係叫左個二人套餐set 包左兩人餐湯/沙律/頭盤,一份主食,一粉意大利粉或飯同埋兩杯飲品~~~餐湯:南瓜粟米忌廉湯,有好足料既南瓜蓉,再加埋cream 好好飲~沙律少少一份食完好開胃~~ 我地仲加左$28 要個滋味2人小食拼盤,佢入面有炸薯角,唐揚雞塊,同埋法蘭克福腸。薯角雞塊都係即點即炸,熱辣辣脆卜卜,夠哂香口。而雞塊仍然保持肉汁。法蘭克福腸就細心將其切片,方便客人食用。主食:意式辣肉腸拉絲水牛芝士手工薄餅,餅皮厚薄均勻,表面鋪滿水牛芝士,咸香非常,加埋辣肉腸就令薄餅更加惹味。意大利粉:溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉,意大利粉生熟度剛好,軟硬適中,醬汁亦能完全掛喺麵上,夠哂creamy ,加埋煙肉充滿油香,令意粉更加美味。飲品:我地加返差價upgrade做黑糖拿鐵同特濃鮮奶朱古力。前者係不含咖啡,不嗜咖啡嘅都可以一試。朱古力夠哂濃郁,甜度適中,啱哂我呢啲鍾情朱古力嘅人。同場加映唔同既貓貓~~~~
我地都係叫左個二人套餐
沙律少少一份食完好開胃~~
前者係不含咖啡,不嗜咖啡嘅都可以一試。
朱古力夠哂濃郁,甜度適中,啱哂我呢啲鍾情朱古力嘅人。
同場加映唔同既貓貓~~~~