2020-03-01 1132 views
▾#Serena食食食出名賣蔘茸海味嘅樓上燕窩莊除咗咖啡之外仲有湯賣,仲要係即叫即飲果隻,又有為你坐,開頭真係覺得幾正㗎,有啲似韓式嘅Cafe。所以我哋就買咗【花膠響螺元貝湯】同埋【牛蒡花旗參無花果竹絲雞湯】黎試吓,第一個字可以形容 — 淡。冇諗過一間買蔘茸海味嘅鋪頭,煲出嚟嘅湯居然係可以咁淡,仲衰過鴻福堂、湯叔嗰啲,好失望,唔會再試!其他飲品小食可能好味嘅,但係試完佢個湯之後真係冇心再食啦,希望有機會再嚟幫襯會有改善啦。順帶一提,店員的態度好好,又同我地介紹產品,而且Cafe上面就係樓上燕窩莊嘅鋪頭,行完街落嚟坐吓其實本身係幾好嘅。🔸 樓上Cafe 🔸📍土瓜灣土瓜灣道39-41號宏豐大廈地下📲 2656 6381▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸🔱S指數🔱(滿分為5)美味度:👅👅👅打卡度:📸📸裝潔度:✨✨✨回頭度:😍😍店員態度:✅---------———————總推薦度:💓💓▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸#土瓜灣美食 #SerenaChuk

#Serena食食食

第一個字可以形容 — 淡。

🔸 樓上Cafe 🔸
📍土瓜灣土瓜灣道39-41號宏豐大廈地下
📲 2656 6381
▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸
🔱S指數🔱(滿分為5)
美味度:👅👅👅
打卡度:📸📸