2019-02-06 1894 views
我係報紙睇到呢間, 次次都係頭版好似好把炮, 果然!上菜快, 服務態度好, 呢啲就梗係唔洗講我想focus分享啲食物, 因為真係樣樣都好正, 樣樣嘅味都好balance 同埋考刀工!首先係個一支獨秀, 齋睇啲刀工同埋擺碟就已經值回票價!佢果啲花瓣應該係用醋去醃過嘅蘿蔔, 入邊釀左條紅椒絲, 令酸中帶甜, 下面就係雲耳同唔知係咩, 但都係勁好食。之後就係個螺片, 唔好睇佢精精緻緻咁, 其實個分量都好多!佢螺片嘅脆同埋麻油嘅咸香係天作之合, 真係無誇大!個鵝肝片皮鴨我望個廣告就以經知到好正, 因為佢話佢係用蘋果木燒, 唔好以為係鵝肝薄片, 真係堅有分量, 個皮有勁脆, 個味mix埋一齊真係超正必食!重有個必食嘅就係蔥燒蹄筋,我到唔識得形容, 重之你試過就知佢嘅好食程度!!!個文思豆腐羹係全場最考刀工嘅菜式, 佢係豆腐絲, 軟豆腐, 唔係硬豆腐!所以係難上加難!我果晚去都唔係好多人, 所以一啲都唔迫唔噪。 係味覺聽覺視覺同時享受嘅情況下, 真係物超所值!!!我同你地講, 我一定會再去!!
我係報紙睇到呢間, 次次都係頭版
好似好把炮, 果然!
上菜快, 服務態度好, 呢啲就梗係唔洗講

必食!

我同你地講, 我一定會再去!!

慈禧碗豆黃
水晶鵝肝片皮鴨