2007-11-20
同老公睇完戲後就行落旺角搵食, 路經此店時見它的menu幾吸引, 加上女店員好有禮的推介, 就即管試試.叫了menu內兩款set, 包湯, 主菜及餐茶, 另加$18有甜品.他是雜菜湯, 我是中式湯(出奇的西餐廳有中式湯), 兩個湯都好飲, 夠火喉, 仲有兩片法包, 老公食哂.他的主菜是咖哩焗海鮮飯, 好多海鮮, 飯是炒底, 他好滿意.我的主菜是龍利柳蟹肉蘇皮盒配檸檬忌廉汁, 這個真是好好味, 個汁酸酸的好開胃, 魚柳都好大條, 老公試了都話好得.甜品叫了心太軟, 這個真是超級好味, 雖然size不大, 亦沒有配雪糕, 但它已夠掂啦. 蛋糕外面焗得夠香脆, 一切開, 有好多朱古力漿流出, 它用的朱古力應該不錯, 好香濃, 總之好好味, 連老公都同我搶食, 只可惜叫了一個, 真想再encore呢!總之是好滿意的一餐, 服務亦好好, 埋單都是約$160, 真要推介!