2019-12-26 1222 views
經朋友介紹就去試一試款式多但 "不是" 所有野都係任食 例如鮑魚花膠之類係冇任食 (我個人覺得係合理)所有野食都係要順序上檯 即係MENU由魚生開始順時針咁上 不能夠先上火鍋/雞煲先魚生併盤 - 普通質素 (海膽唔係好生鮮 感覺仲差過 元X壽司)鮑魚花膠雞煲  - 同平時食開既雞煲調味唔同  唔可以話難食但一定唔會叫好食 , 可以一讚係佢個鮑魚同花膠唔錯炆得幾林 唔會好似食緊香口膠  , 雖然雞煲係任食但係未食晒D雞 已經叫左佢收走左海鮮併盤 - 所有海鮮都已經冇晒反應 應該係廚房整好晒等上碟 ,  貝殼類全部都好鮮甜魚蝦蟹就普通火鍋併盤 - 由於個人唔食牛所以不能評論 , 所有手工丸同餃都係普通質素 , 魚皮已經開始淋**如果對食物質素有要求不建議黎 , 但係想食多D 唔同款式又唔介意質素一般可以一試**
經朋友介紹就去試一試

魚蝦蟹就普通

Other Info. : 如果對食物質素有要求, 不建議黎 想食多D 唔同款式又唔介意質素一般可以一試
2019-12-14
$274 (Last Night Supper)