2025-07-31
店鋪彌漫著一股難以形容既氣味,進入果一刻已經聞到,有D似污水渠接駁左去中央冷氣既feel唔洗思考都知呢閒係好野午市12點左右入座,運氣好唔洗等直接就入得建議大家開門果陣小心D慢DD,因爲度門係向右打橫開,而店員係會放隻手係度門隔離稍一不慎,就會夾親店員既手,整親人地就唔好坐低掃QR code點餐,平均大約30分鐘先上餐等上菜期間,同埋食緊野甚至直到我離開之前,周圍D食客都係度不斷催單店員唯有不斷同厨房講咩野優先,上邊樣野先到上菜果下,就知又出事碗野勁細,我極度懷疑我睇錯,碗野要揾米線同埋D餸,你係要反轉個底先見到少少個分量少到好似係兒童餐米線可以免費追加,呢個我唔特別評價個份量,但係D餸個份量真係好離譜我叫既係鷄湯米線,要滑鷄絲+墨魚嘴+溏心蛋鷄絲分量,應該有3條左右,幼過手指尾墨魚嘴,有3粒,其中2粒入面有好大舊殼溏心蛋最正常,有1隻鷄湯睇落去勁濃但係食唔到有味米線比較堅韌,唔係爽口類,食果陣要用力撕咬另外就係店鋪安排座位方面,有3個一齊既食客入座,店員主動幫人地分2張枱果3個食客直頭O曬嘴,你唔夠位其實可以叫人地等下,相信人地唔介意等下,而唔係幫手分開人地整體黎講,我送大家六個字不
唔洗思考都知呢閒係好野
午市12點左右入座,運氣好唔洗等直接就入得
稍一不慎,就會夾親店員既手,整親人地就唔好
坐低掃QR code點餐,平均大約30分鐘先上餐
店員唯有不斷同厨房講咩野優先,上邊樣野先
到上菜果下,就知又出事
個分量少到好似係兒童餐
我叫既係鷄湯米線,要滑鷄絲+墨魚嘴+溏心蛋
鷄絲分量,應該有3條左右,幼過手指尾
墨魚嘴,有3粒,其中2粒入面有好大舊殼
溏心蛋最正常,有1隻
鷄湯睇落去勁濃但係食唔到有味
米線比較堅韌,唔係爽口類,食果陣要用力撕咬
整體黎講,我送大家六個字
不可一不可再