1K
2019-04-23 144 views
聰嫂係我至愛中式糖水鋪之一,皆因食物有水準、價錢大眾化、款式選擇多,呢一星期已幫襯過兩次喇😁,但聰嫂唔係周圍有,所以我一見到就會流口水!椰皇燉蓮子 $58❤️❤️❤️❤️❤️呢個甜品超抵食,除咗殼之外,整個椰皇都食得,首先椰皇嚟到係超級熱(有次食過熱嘅燉蛋白係唔熱),裡面嘅燉蛋白超香滑,汁亦超濃,因為用椰皇水燉嘅關係,而蓮子非常香甜,完全無一粒有苦澀味,份量亦唔少,最後記住用鐵匙羹挖埋椰肉食,爽口椰子味濃,食完整個超滿足呀椰汁芋頭西米露 $26❤️❤️❤️❤️芋頭超綿好芋頭味,西米軟硬度適中,成碗甜品材料滿瀉,而椰汁亦唔輸蝕,香濃度十足,芋頭控必試二人共消費:$84

椰皇燉蓮子 $58❤️❤️❤️❤️❤️

椰汁芋頭西米露 $26❤️❤️❤️❤️

二人共消費:$84
2019-04-13
$41 (Last Night Supper)