2015-07-23 3968 views
垃圾食物 垃圾服務 冇下次真係 未食過咁伏既放題 叫乜冇乜 唔問都唔講 叫野又漏單 係得個出黎幫手既廚房佬叫好啲 個經理都西口西面 一句講哂 請都唔食佢新張期間話二人同行送酒煮螺 妖諗住試下 問下個工作人員 佢直頭一句 我地 "冇" 呢個 我再問係送哂定點 佢就話 冇呢個 我心諗咁你姐係呃人姐 入左場食左15分鐘已經想走 一入個場一大半係空既 野食已經少到hihi 仲要乜都冇 諗住還掂都唔飽試下佢個日式海鮮鍋 好伏 平時食開放題都唔敢叫就係因為份量大 怕飽 挑黎到面前真係燥到爆燈!蝦霉既 個海鮮就係個粒蝦毛 同個粒蠔豉毛 其他真係冇整過 一黎就咁 好似比人瘋狂食完既餸頭餸尾咁 其他真係影都廢能事

其他真係影都廢能事
2015-07-23
$180 (Dinner)