2025-07-26
- 香蕉雪糕窩夫 $56 加配 曲奇雪糕 +$10- 杏仁露椰皇燉蛋白配湯圓芋圓 (熱) $69- 雪糕糯米糍 豆腐味 $25睇音樂會之前仲有啲時間就去附近食返個甜品先 呢間見好多人推介 仲有我鍾意食嘅窩夫就一於試吓😋香蕉雪糕窩夫 雪糕可以自己揀味道 作為豆腐控就梗係揀豆腐味啦🤭另外仲加多咗一球曲奇雪糕 一人一球真係大滿足 豆腐味好重我好鍾意😋 雪糕仲要有埋個窩夫雪糕筒 唔係就咁一個雪糕球放喺個碟上面 真係賣相加分 窩夫即叫即整 窩夫切落去超脆😱上面仲有啲朱古力醬 香蕉本身都甜 再加埋脆卜卜嘅焦糖喺上面甜度又再提升杏仁露椰皇燉蛋白配湯圓芋圓 用椰皇燉蛋白 睇見都覺得原汁原味 每啖都有椰子香又幾清甜 呢個真係四季滋潤佳品 除咗燉蛋白之外 入面仲有湯圓芋圓 湯圓可以揀花生同芝麻味 我揀咗花生 煙煙韌韌再配埋滑溜溜嘅蛋白 口感豐富 旁邊仲有一碗仔杏仁露 微微堅果香🌰 (堅果呀🥹) 一個甜品有齊美容養顏又滋補豆腐味雪糕實在幾啱我心水😂忍唔住叫多個雪糕糯米糍 可以邊行街邊食再消消暑 軟糯嘅糯米糍皮加冰凍嘅雪糕 真係透心涼 面頭仲有脆卜卜嘅朱古力碎💰$160
加配 曲奇雪糕 +$10
- 杏仁露椰皇燉蛋白配湯圓芋圓 (熱) $69